Social Coffee streek gisteren neer in Da Capo in Hove. Mensen zijn Media en SociAmiGo organiseerden er samen met Middenstand Hove weer een pareltje van een event. Ondernemers uit de nabije én verre omgeving ontmoetten er elkaar en verzamelden er leuke tips en weetjes over de digitale economie.

11 september om 9 uur – Een mooie nazomerdag kondigde zich aan en de broodjes, koffiekoeken en koffie stonden de ondernemers op te wachten. Onze deelnemers zagen er (voor het grootste deel toch) goed uitgeslapen uit toen ze de mooie grote zaal van Da Capo binnenwandelden. Iedereen kreeg zijn visitekaartje opgespeld en zo kon het netwerken beginnen. Ervaren zaakvoerders ontmoetten starters en zelfs ondernemers in spe. Ook zij die maar weinig tijd konden vrijmaken, wilden toch een stukje van het event meepikken en ook de vaste klanten van Social Coffee waren van de partij.

Tijdens het infomoment kwamen als eerste de nieuwigheden bij Mensen zijn Media aan bod: onze vernieuwde website www.mensenzijnmedia.be en onze nieuwe webshop voor drukwerk, www.printjecontent.nu, passeerden de revue. De focus van de presentatie lag op Iedereen Content dat onze klanten sinds kort ook bijstaat met onder andere online marketing. Onze specialisten lichtten er ons onderzoek naar visibiliteit van lokale bedrijven toe. Ze kwamen tot de conclusie dat marketing, online of offline, meer is dan alleen hier en daar een advertentie en een website en Facebookpagina. Leer je er graag meer over? Kijk dan zeker op www.iedereencontent.nu of maak een afspraak via deze weg.

Na het infomoment was het tijd om nog even na te kaarten bij een hapje en een drankje. Er werd nog druk gepraat over de presentatie. Onze ondernemers wisselden visitekaartjes, telefoonnummers, mailadressen, … uit; nieuwe banden werden gesmeed en oude werden aangehaald en er werden volop zaadjes voor samenwerkingen geplant. Zo vertrok iedereen voldaan en met een hoofd vol nieuwe ideeën en inspiratie naar zijn dagelijks werk!

Wil jij volgende keer ook van de partij zijn? Check de volgende data op www.social-coffee.be of volg Social Coffee België op Facebook, LinkedIn en Instagram. Tot dan!

Tekst: Joyce Verschueren – Foto’s: Wim Frans

Bron: MensenzijnMedia.be