Algemeen

Waarvoor gebruik ik AmiGoWeb?

Op AmiGoWeb helpen we je om alle mogelijkheden van marketing te ontdekken en je online zichtbaarheid te verbeteren. AmiGoWeb biedt betaalbare marketingoplossingen, tips, tutorials, video’s, handleidingen en nog veel meer. Zodat je zelf makkelijk aan de slag kan met je online marketing.

Voor wie is AmiGoWeb erg handig?

AmiGoWeb is een online platform voor lokale ondernemers. Heb je een eenmanszaak of KMO? Dan is AmiGoWeb ideaal voor jou!

Is AmiGoWeb gratis?

Ja, je kan gratis lid worden en gebruik maken van het platform. Er zijn ook betalende lidmaatschappen waarbij je toegang krijgt tot extra Premium content en software.

Moet je altijd lid zijn om gebruik te kunnen maken van AmiGoWeb?

Ja, om toegang te krijgen tot het platform dien je jezelf te registreren. Dit kan Gratis! Als je niet registreert, heb je enkel toegang tot onze standaard blog artikelen.

Is AmiGoWeb verbonden met andere organisaties?

AmiGoWeb is een initiatief van SociAmiGo. Wij werken nauw samen met een aantal experts om een zo compleet mogelijk aanbod te bieden. Ben je ook expert, en geloof je ook in ‘delen is vermenigvuldigen’, neem dan gerust contact met ons op om een mogelijke samenwerking te bespreken.

Wat is het doel van het platform?

Ons doel met dit platform is om lokale ondernemers te helpen en te inspireren om succesvol te worden in ‘de nieuwe economie’

Wie zijn de mensen achter AmiGoWeb?

AmiGoWeb is een co-creatie van Pascale Lequesne en Niko Milojevic. Ontstaan vanuit een visie van een wereld waarin mensen elkaar helpen, inspireren, en bezig zijn met hun Passie. Middels AmiGoWeb willen we dit manifesteren. Dit doen we door informatie, educatie en tools aan te bieden om lokale ondernemers te helpen in een veranderende economie.

Als ik gratis lid wil worden, welke gegevens moet ik dan achterlaten?

Om Gratis lid te worden dien je enkel je Naam en E-mailadres op te geven. Verder vragen we je om een gebruikersnaam op te geven, waaraan je profiel gekoppeld wordt.

Waarom zou ik lid worden van AmiGoWeb?

Waarom zou je geen lid worden van AmiGoWeb? … het kan al Gratis!  Relevante informatie, educatie en tools worden voor jou als lokale ondernemer aangeboden. Daarnaast kan je gebruik maken van onze community, een plek om te inspireren en geïnspireerd te worden. Stel je vragen, en vind antwoorden. Diverse experts hebben zich bij ons aangesloten om jou op alle vlakken te ondersteunen.

Hoe kan ik het beste feedback geven?
Leuk dat je feedback wilt geven, zowel positief als negatief is gewenst. We kunnen daarmee de gebruikerservaring optimaliseren. Feedback geven kan via het rode ‘Feedback-balkje’ rechts in beeld. Onder een video met korte uitleg:

Lidmaatschap

Ik ontvang geen email van AmiGoWeb!

AmiGoWeb stuurt je automatisch mail, bijvoorbeeld bij de registratie op ons Platform.

Helaas gebeurt het wel eens dat deze in de ‘Ongewenste Email’ of ‘Spam’ map terecht komen.

Kijk dus eerst even of dit het geval is, markeer deze als gewenst, en voeg ons toe aan de lijst met veilige afzenders om toekomstige emails goed te ontvangen.

Klik hier om naar een pagina te gaan met uitleg hoe je dit precies moet doen.

Mocht je de email ook niet in je ‘Spam’ folder of map met ‘Ongewenste Email’ terug kunnen vinden, neem dan contact met ons op via het Contact Formulier.

Heeft AmiGoWeb ook betalende diensten?

 

Ja, naast het Gratis lidmaatschap zijn er ook betalende diensten je kan deze terug vinden in onze online shop.

Wat zijn de voorwaarden om lid te kunnen worden?

Er zijn geen voorwaarden om lid te worden. Ons platform richt zich wel specifiek op ondersteuning voor lokale ondernemers.

Waarvoor worden mijn gegevens gebruikt?

Je gegevens worden gebruikt als identificatie voor het platform. Op het opgegeven e-mailadres ontvang je uiteraard relevante zaken betreffende het platform, en je opgegeven interesses. Je gegevens worden niet gedeeld met derden!

Wat zijn de voordelen van een lidmaatschap bij AmiGoWeb?

Bij een betalend lidmaatschap krijg je toegang tot extra informatie, educatie en tools. Kijk in onze shop voor meer informatie over de verschillende pakketten.

Wat krijg ik als ik lid word bij AmiGoWeb?

Als je lid wordt van AmiGoWeb, dan krijg je naast de toegang tot het ledengedeelte ook al meteen 100 Ðinero’s. Deze kan je sparen en inwisselen voor Premium content, diensten en tools. Verders kan je extra Ðinero’s verdienen door te participeren op ons platform. Bijvoorbeeld door het stellen van vragen, geven van antwoorden, delen van content, doorverwijzen van vrienden, etc.

Producten

Waar kan ik ondersteuning vinden voor mijn Product?

Beste AmiGo, als je inlogt op de site, kom je automatisch in het ledengedeelte. Daar kan je onder ‘ondersteuning’ je vragen stellen en eerder gestelde vragen inzien. Bovendien heb je toegang tot groepen waar specifieke onderwerpen in worden besproken. Mocht je nog geen toegang hebben, dan kan je eenvoudig en GRATIS registreren!