Wij zijn op zoek naar Denkers, Doeners en Durvers!

Bij AmiGoWeb is er altijd plaats voor stagiairs die met hun eigen inbreng en creativiteit ons platform fris en up to date houden.

Wij doen dan ook alles wat nodig is voor onze AmiGo’s. (lokale ondernemers) Daarom zijn wij op zoek naar stagiairs die met hun engagement en toewijding ons team kunnen versterken.

We geven je ruimte om te:

  • Durven, Durf te ontwikkelen door dingen gewoon aan te pakken en uit je comfortzone te stappen!
  • Denken, Daag jezelf uit om verder te kijken dan de (aangeleerde) context. Bij ons is er namelijk geen BOX!
  • Doen, je kan namelijk niets verkeerd doen als je het met de juiste intentie doet! Toch?

Op dit moment hebben wij 3 uitdagingen voor je in petto!

Challenge 1: We hebben ondersteuning nodig in digital marketing. Namelijk social media management, het optimaliseren van content, funnels, …

Challenge 2: AmiGoWeb is een ‘levend’ platform. D.w.z dat onze website constant in verandering is . Hiervoor zijn we op zoek naar gedreven webdevelopers en programmeurs die samen met ons de grootste uitdagingen willen aangaan.

Challenge 3: AmiGoWeb biedt informatie, turtorials, handleidingen, reviews, etc… Hiervoor hebben we nog extra bloggers en mensen nodig die deze materie willen maken en testen voor onze klanten. Een zeer leuke bezigheid als digital je écht boeit!

Lijkt één van bovenstaande je wat?

Geef dan zeker een seintje en we maken meteen tijd voor je! AmiGoWeb helpt lokale ondernemers. Help jij ons hen te helpen?

Contacteer ons:

13 + 12 =