Wat een fantastische morgen! Meer dan 60 ondernemers uit de regio Antwerpen en ver daarbuiten kwamen naar onze Social Coffee op 12/09 in Kasteel Cantecroy.

Naast netwerken, een lekkere koffie en een versnapering was er ook tijd voor een educatief moment. Namelijk een korte presentatie  over content marketing. De deelnemers kregen er 10 tips die de fundering vormen van hun marketingplan.

Daarna gingen we aan de slag in een kort netwerkspel. Op elke tafel stond een kaart met een omschrijving van de tip. Samen met de anderen aan de tafel konden ze hun ervaringen hieromtrent delen. Een waardevol moment om andere ondernemers ook op verdiepende manier te leren kennen.

We sloten de morgen af met een fotoshoot. Een samenwerking met expert Ward Vleminckx. Elke deelnemer kreeg de kans om een professionele profielfoto te laten nemen die hij of zij kon gebruiken voor zijn/haar sociale media kanalen.

Een mooi cadeau en een leuke herinnering van een inspirerende ochtend. De profielfoto’s van de deelnemers kan je bekijken op deze pagina van de fotograaf.

Onder een korte foto-impressie van het event:

Inschrijven voor de volgende Social Coffee kan alvast!

Het event is gratis en toegankelijk voor iedereen. Kom genieten van een lekkere koffie en laat je inspireren!

Inschrijven is wel verplicht.

Graag tot binnenkort!