Onze visie is een samenleving waarin ondernemers bezig zijn met hun Passie. Marketing is meestal niet dé Passie van zelfstandige ondernemers. Jij zou het liefst bezig willen zijn met je vak en expertise.

Maar stel je voor dat je je geen zorgen zou moeten maken om nieuwe klanten? Dat zou heel fijn zijn! Het is daarom van belang om je marketingstrategie eens goed onder de loep te nemen. Vanaf het moment dat je een goede strategie opgezet hebt gaat dit automatisch nieuwe klanten opleveren. Bovendien bespaart het je veel tijd! Je kan je focus verleggen naar het uitvoeren van je vak en het werken aan je zaak.

Uiteraard gaat dit niet van de een op de andere dag. Maar als je niet start kom je er nooit!

Zo bedachten we de Marketing Challenge om jullie een digitale voorsprong te geven in 2020. Aan de hand van een stappenplan geven we je richting om je marketing effectiever te maken.

De Challenge is toegankelijk voor iedereen en helpt je om stap per stap met je marketing van start te gaan. Makkelijk en snel! Door middel van 12 mailings met waardevolle informatie!

Deelnemen aan de Marketing Challenge kost niets! Alleen doorzettingsvermogen om ermee aan de slag te gaan.  De tijd die je eraan spendeert is absoluut een slimme investering. Elke tip/oefening brengt je 1 stap dichter bij een klant. Dat is het toch waard?

Dus waar wacht je op? Schrijf je vandaag nog in!  Wie niet waagt…

Veel succes!