Het is bijna 26 november. De dag van de Ambachten. Iedereen kan dan een kijkje nemen achter de schermen van verscheidene ambachten: fietsenmakers, fotografen, kunstenaars, metaalbewerkers, juweliers, opticiens, enz…

Ga jij zelf ook deelnemen aan deze dag? Fantastisch! Het wordt absoluut de moeite. Hoeveel volk verwacht je? 10,20  of wil je er 100 ?

Je kan ook zelf inschrijvingen vergaren door een landingspagina op je website te voorzien.

Wat is een landingspagina? Dit is een aparte pagina op je website. Daar zet je de aanbieding op met de uitleg wat dit inhoud en hoe ervan gebruik te maken. In de meeste gevallen staat er ook tot wanneer de actie geldig is. Je kan daar meteen aanmelden of inschrijven voor de aanbieding.

Je weet uiteraard al wat je gaat aanbieden. Je wil hen laten ervaren wat jullie expertise is. Top!

Een blog met een beschrijving van wat ze kunnen verwachten op De Dag van de Ambachten is dan ook een echte aanrader. Vergeet zeker de hyperlink van de landingspagina niet te vermelden. Deze kan je dan delen op verscheidene sociale media kanalen. Zo wek je de interesse van je publiek.

Denk even na hoe je jouw ‘prospecten’ kan benaderen na 26 november.

Geef een cadeau met een meerwaarde!

Je kan de mensen een geschenk geven. Dat is een goed idee.

Je kan tevens een folder meegeven met een actie op. Hiervoor kan je een QR code gebruiken.

Vraag zeker ook gegevens van de klanten. Maar opgepast, laat ze hiervoor duidelijk toestemming geven! Deze kan je dan met het nieuwe jaar opnieuw in de bloemetjes zetten. Daar hebben we ook enkele tips voor.

Dit zijn maar enkele kleine handvaten en startpunten om zelf met je marketing aan de slag te gaan. Een goede marketingstrategie vraagt een gedegen marketingplan. Maak er dus voldoende tijd voor om er even voor te zitten. Heb je nog vragen over dit artikel, twijfel dan niet om je vraag hier onder te stellen. Voor overige vragen kan je gebruik maken van ons contactformulier.

We vinden het ook leuk om te horen of jij ook deelneemt aan de dag van de Ambachten. Deel het met ons in de comments onder deze blog!

Veel plezier op de Dag Van De Ambachten. Dit is jullie dag!