Zij is de host voor de Social Coffee van februari, die doorgaat op de site van EMABB te Boom. Reden genoeg dus om even ons oor te luisteren te leggen wat haar boeit en bezig houdt.

Tatiana heeft een holistische visie op gezondheid. Voor haar is de balans tussen zingeving en mentaal, emotioneel en fysiek welzijn de sleutel tot een gezond en vitaal leven. Dat is waar zij voor staat in haar praktijk ‘Natuurlijk Leven’.

‘Tatiana, dacht je altijd al zo over je praktijk? Wat is er veranderd gaandeweg?’

Tatiana DemesmaekerIn de beginjaren startte ik als gezondheidsbegeleider. De focus lag vooral op voeding en ondersteuning van welzijn met natuurlijke producten. Doorheen de jaren evolueerde mijn aanpak naar ontwikkelingsgericht coachen. Het is mijn missie  mensen en organisaties te helpen ontdekken hoe ze vanuit hun natuurlijke eigenheid kunnen leven en werken. In mijn perceptie is de ‘natuurlijke staat van zijn’ een plek waar mensen hun volledige potentieel  en energie bereiken. Het is grensverleggend maar tegelijk ook een proces van vereenvoudiging.

‘Wat sprak je zo aan in de Social Coffee’s? Waarom wil je zo graag samen met ons dit event organiseren?’

Er zijn zeker raakvlakken in hoe we naar de wereld kijken. Ik doe mijn werk vanuit mijn passie en mijn missie. Bij jullie voel ik dat ook. Er is iets authentiek en daar houd ik van. De ‘nieuwe economie’ gedachte spreekt me ook aan. Delen is vermenigvuldigen, daar geloof ik echt in. Het sociale aspect van jullie bedrijf AmiGoWeb heeft iets onvoorwaardelijk. Het gaat voorbij gelijk of ongelijk. En dat vind ik nu net zo belangrijk.

‘Zijn jullie al in gereedheid voor de Social Coffee?’

Ja hoor, Luc Verbeeck(Voorzitter EMABB) en ik hebben alles inmiddels voorbereid. We zijn er helemaal klaar voor! Ik kijk echt uit naar 6 februari. Het wordt een fijne dinsdagochtend. Ik ben benieuwd wat de mensen van de locatie vinden. De rondleiding zullen ze ongetwijfeld nog lang herinneren. We willen alvast de deelnemers een unieke ervaring meegeven.

‘Wat fijn dit te horen. Wat de rondleiding betreft, dat wordt absoluut het hoogtepunt! Bedankt voor je tijd Tatiana. We zien je snel weer.’

Mis niets van onze Social Coffees! Volg ons op Instagram voor het live verslag. Benieuwd naar de volgende Social Cofee? Kijk op Social-coffee.be!