Beste Amigos,

Wij zijn Pascale en Niko, oprichters van AmiGoWeb. Bij deze willen we jullie van harte welkom heten op dit unieke platform. Om gebruik te kunnen maken van de mogelijkheden dien je je wel te registreren. Geheel volgens de regels van de nieuwe economie is dit uiteraard GRATIS!

Na registratie heb je toegang tot het exclusieve ledengedeelte en kan je de antwoorden op de vragen inzien. Verder kan je ook zelf vragen stellen. Onze community groeit met de dag, en er is altijd wel iemand die het antwoord voor je heeft, of je verder op weg kan helpen.

In het ledengedeelte vind je legio aan GRATIS zaken terug, maar ook Premium producten en diensten worden hier aangeboden die je in onze shop kan kopen, of kan inwisselen met je gespaarde Ðineros.

Ðineros krijg je bij de abonnementen van SociAmiGo, en kan je ook verdienen door diverse acties op de site, zoals reacties geven op artikelen, of delen op Social Media.

Bekijk ons introductiefilmpje

 

Neem gerust een kijkje ‘achter de schermen’ van ons nieuwe Platform. Momenteel zitten we nog in de Beta-Fase, dus ontvangen we van jou ook graag feedback over mogelijke verbeterpunten. Registreer je GRATIS via onderstaande knop!