Oké, goed dat je dit leest! Dit wil zeggen dat je wel degelijk interesse hebt in het fenomeen netwerken.

Enkele voorbeelden waarom online netwerken hot is:

  • Iedereen is online bereikbaar
  • Je kan je zichtbaarheid exponentieel doen toenemen door online referenties, likes en onderschrijvingen.

Enkele voorbeelden waarom ook offline netwerken nog steeds nodig is:

  • Business doe je in de eerste plaats nog steeds (als lokale ondernemer) Human to Human. (H2H)
  • Het is soms makkelijker je authenticiteit en de UBR (Unique Buying Reason) van je bedrijf over te brengen in een face to face gesprek dan via diverse online kanalen waar het soms geen sinecure is de juiste doelgroep aan te spreken.

Wij – van SociAmiGo- zijn er van overtuigd dat het ene niet zonder het andere kan. Soms maken potentiële klanten online met je kennis en is persoonlijk contact in de 2de fase noodzakelijk. Soms ontmoet je mensen op een netwerkevent en hou je contact door elkaar te volgen via bijvoorbeeld Linkedin. Verkeer in 2 richtingen dus!

Als je het goed aanpakt versterken de 2 elkaar!

Omdat wij (Pascale Lequesne & Niko Milojevic) sterk geloven in de nieuwe economie waar delen vermenigvuldigen is, organiseren we maandelijks een SOCIAL COFFEE.

Een leuk netwerkmoment waar je ook nog wat kan leren over de digitale economie.Hoe ga je hier als lokale ondernemer mee om? Spreek erover met collega ondernemers tijdens ons inspirerende netwerkmoment.

We nodigen je graag uit om het filmpje even te bekijken en uiteraard ben je altijd welkom op onze Social Coffee.

Veel succes met je onderneming en netwerk ze!

Mis niets van onze Social Coffees! Volg ons op Instagram voor het live verslag. Benieuwd naar de volgende Social Cofee? Kijk op Social-coffee.be!