AmiGoWeb heeft sinds september 2017 onderzoek gedaan naar de noden van de zelfstandige ondernemer met betrekking tot website en marketing.

Daaruit blijkt dat ondernemers vooral op zoek zijn naar een website die ze zelf makkelijk kunnen beheren. Gebruiksgemak is absoluut een must. Er is niets zo lastig als bij elke kleine aanpassing meteen iemand te moeten inschakelen. Velen ervaren daarbij dikwijls het gevoel van onmacht.

Maar ook het woord SEO valt regelmatig. Ben ik goed zichtbaar op Google? Vinden (potentiële) klanten mij snel (genoeg)?

(TIP: Sinds enkele weken kan je kosteloos deelnemen aan de Marketing Challenge. Hier krijg je stap voor stap advies en praktische tips om aan de slag te gaan met je marketing strategie. Op 12 weken een echte klantenmagneet worden? Het kan!)

En dan passeren nog enkele bedenkingen die te maken hebben met de veiligheid van de website de revue. Hoe weet ik dat mijn website niet gehackt kan worden?

Ondernemers zijn niet te spreken over extra (onverwachte) kosten aan hun website. Ze hebben daarenboven in vele gevallen geen goed overzicht over wat de precieze kosten zijn voor de hosting, back up en extra service. Dat is jammer.

AmiGoWeb heeft al deze bezorgdheden in kaart gebracht. Onze taak is om de leden van AmiGoWeb te helpen met hun digitale transitie. En daar hoort ook een website bij.

We zijn trots op onze nieuwe tool Web-AmiGo! Vanaf nu kan elke ondernemer zelf zijn website beheren. Dit binnen een veilige en innovatieve omgeving die nooit veroudert. Je website blijft altijd up-to-date. De prijs van de website staat vast. Geen onvoorziene kosten meer. Je betaalt daarnaast een vaste prijs per maand voor de volledige service die nodig is om altijd en overal een fantastische website te genieten.

AmiGoWeb biedt zo een betrouwbare oplossing voor alle zelfstandige ondernemers!